• Belactie Vriendenloterij 17 april 2024

  Beste clubleden,

  sv DOSKO heeft al heel lang de wens om de ontwikkeling van de jeugdafdeling verder te realiseren. Met dit project kunnen wij namelijk trainingsmateriaal en teamkleding aanschaffen, jeugdtrainers opleiden, toernooien organiseren en de faciliteiten verbeteren. Maar daar is natuurlijk wel extra geld voor nodig. Daarom houden wij een actie in samenwerking met de VriendenLoterij!

  Op 17 april 2024 tussen 18:30 en 22:00 uur kun je een telefoontje verwachten van één van onze vrijwilligers met de vraag of je wilt gaan meespelen in de VriendenLoterij voor DOSKO. Het is de moeite meer dan waard, want:

  • Minimaal 40% van de inleg van elk lot komt ten goede aan de ontwikkeling van de jeugdafdeling;
  • Bij de VriendenLoterij is het alle dagen prijs. Uit de maandelijkse trekking maakt de Vriendenloterij elk uur een winnaar bekend van € 1.000,-, elke dag gaat er € 10.000,- uit, elke week € 100.000,- en iedere maand zelfs € 1 MILJOEN! Daarnaast maak je iedere maandtrekking ook nog een kans op meer dan 250.000 prachtige prijzen, zoals stedentrips, luxe cadeaubonnen en keuzeprijzen;
  • Als deelnemer in de VriendenLoterij ontvang je een VIP-KAART. Hiermee heb je gratis toegang bij ruim 150 musea en ontvang je tot wel 50% korting musicals, dierenparken, films en andere leuke uitjes.

  Mocht je echt niet gebeld willen worden, geef dat dan aan door een mail te sturen naar sponsoring@svdosko.nl.

  Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we de ontwikkeling van de jeugdafdeling kunnen realiseren. Daar gaan we samen voor toch?

  Namens de sponsorcommissie,

  Hans Keij