• Bij de oudste vereniging van West-Brabant nieuwe lijn uitzetten als Vrijwillgerscoördinator?

Als Dosko staan we in de steigers waar binnen de club meerdere mensen samen hard aan werken. Een nieuw beleid heeft ervoor gezorgd dat we de weg naar boven hebben gevonden. Om deze lijn vast te houden hebben we extra ondersteuning nodig.

Een vereniging is nergens zonder vrijwilligers en gelukkig heeft Dosko een trouwe schare vrijwilligers waar we op kunnen terugvallen. Echter kijken wij ook vooruit en zien dat onze vrijwilligers op leeftijd geraken. Een nieuwe impuls is dan ook zeker nodig.

De eerste commissies zoals de Technische Commissie, ledenadministratie en Jeugdcommissie hebben kwalitatief en kwantitatief een enorme impuls gekregen waar we nu de vruchten van aan het plukken zijn. De volgende commissie die we opnieuw en goed willen neerzetten is de vrijwilligerscommissie en daarvoor zijn we nu op zoek naar een vrijwilligerscoördinator.

Je krijgt als coördinator de mogelijkheid om samen met het bestuur het beleid voor de vrijwilligers op te zetten en daarbij kan je je eigen commissie opzetten. Daarnaast heb je samen met je commissie de rol om de vrijwilligers te werven en te behouden.

Heb je interesse, ideeën of wil je meer weten? Neem dan contact op met Hans Keij via voorzitter@svdosko.nl .