• 20 maart was de dag waar veel jeugdspelers naar uit keken. NAC zou komen om door middel van verschillende oefeningen de kwaliteiten van onze jeugdspelertjes te meten. Helaas werd als gevolg van Corona deze dag 2 weken uitgesteld naar 3 april. Dit uitstel was gelukkig niet erg, want het weer was beter, nog meer spelertjes hadden zich aangemeld en NAC kon met meer man zijn. Oftewel het gezegde “Ieder nadeel heeft dan ook zijn voordeel” ging hier goed op. 

    Van dribbelen, gemeten door de computer, tot het spelen van een oefenwedstrijd onder het toeziend oog van de Coördinator jeugdscouting van NAC, behoorden tot de 6 oefeningen die de spelertjes moesten uitvoeren. Alle scores van de oefeningen zullen door NAC in een speciaal programma ingelezen worden, waarna de spelertjes via een digitale fifa kaart de eigen scores toegestuurd krijgen.  Omdat iedereen goed hun best deed waren de oefeningen dorstig en was er gelukkig aan siroop geen gebrek. Na afloop kregen de spelertjes een welverdiende zak chips en de complimenten van NAC.

    Al met al een zeer geslaagde en leuke dag. Naast de spelertjes, die met veel inzet en spelplezier de oefeningen hebben uitgevoerd, willen we hierbij ook alle vrijwilligers van de jeugd bedanken. Zonder hun was deze meer dan geslaagde dag niet mogelijk. 

    Testdag NAC groot succes!