• De eerste competitiewedstrijd na de winterstop is direct een streekderby tegen Roosendaal en een clash tussen de nummer 12 (DOSKO) en 11 (Roosendaal) van de ranglijst. Voor DOSKO dus een superbelangrijke wedstrijd. Bij winst wordt het gat met de nacompetitieplaatsen verkleind tot drie punten, bij verlies wordt handhaving een lastige opgave. Kom daarom in deze Vastenavendtijd de mannen van Peter Sweres steunen op weg naar handhaving.

  De balsponsor is Horst Electro Grossier (HEG).

  Balsponsor: Horst Electro Grossier (HEG)
  Horst Electro Grossier (HEG) is een groothandel voor de vakman in elektrische artikelen, verlichting, photovoltaïsche (PV) en duurzame producten. Met een ruim en gevarieerd leveringsprogramma is Horst Electro Grossier al decennialang een betrouwbare toeleverancier voor professionele elektrospecialisten, installateurs, bouwbedrijven, industrie en onderhoudsbedrijven.

  Horst Electro Grossier is een echt familiebedrijf. Naast de bedrijfsvoerders Ken en Jan Horst zijn er 15 vaste medewerkers actief. Vanaf de oprichting, begin jaren ’80, is HEG actief in de branche Groothandel in elektronische en telecommunicatieapparatuur en bijbehorende onderdelen. Door de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, groene energie en energiebesparende voorzieningen ligt het accent van het bedrijf steeds nadrukkelijker op deze onderdelen. Zo levert en monteert HEG zonnepanelen en PV (Photo Voitaic) installaties voor zowel hellende als platte daken en separate opstellingen.

  HEG: groots aanbod, persoonlijke benadering. Bezoek de website voor meer informatie: https://heg.nl.

  DOSKO bedankt onze balsponsor Horst Electro Grossier. Tot aanstaande zondag op sportpark “Meilust” en vergeet niet om in de rust en na de wedstrijd een bezoek te brengen aan onze gezellige kantine. Let op: de wedstrijd vangt om 14:00 uur aan.

  DOSKO - Roosendaal