• De laatste thuiswedstrijd van DOSKO 1 van 2019 is tegen CVV Zwervers, de huidige hekkensluiter van deze competitie. Deze ploeg heeft slechts zes punten minder dan DOSKO. We zijn dus gewaarschuwd tegen deze tegenstander, dat afgelopen zondag met 3-3 gelijkspeelde tegen VUC. DOSKO speelde ook gelijk in de veredelde derby tegen VC Vlissingen (1-1).
   
   
  Als de uitslagen van CVV Zwervers vergeleken worden met die van DOSKO, kunnen we concluderen dat die aardig overeenkomen. Een mooie winstpartij, waarbij we dan 4 wedstrijden op rij ongeslagen zijn, zorgt ervoor dat alle DOSKOANEN met een goed gevoel kunnen aanschuiven aan het kerstdiner. Kom DOSKO steunen tijdens deze wedstrijd en bezoek de kantine tijdens en na wedstrijd. De wedstrijdsponsor is Bistro de Coninck.
   
   
  Wedstrijdsponsor: Bistro de Coninck
  Maurice de Coninck is specialist op gebied van vis en vlees en een echte Slow Food chef. Hij staat al ruim 30 jaar in de keuken om de smakelijkste gerechten te bereiden. Samen met gastvrouw Britt bied zijn gasten een fijne avond in een relaxte ambiance met heerlijke gerechten en dito wijnen van eigen import.
   
   
  Het concept van Bij de Coninck is glashelder. De beste stukken vlees zoals vader de Coninck het geslacht zou hebben, dagverse vis aangeleverd door de vaste visser, groenten van de boerderij en brood dat vers voor u gebakken wordt. Daarbij mogen topwijnen natuurlijk niet ontbreken. Aan de overkant van de bistro is onlangs The Foodystore geopend, een belevingswinkel waar verschillende lifestyle elementen samenkomen in een wereld van ruiken, zien, voelen, vasthouden, proeven, horen vertellen.
   
   

  De feestdagen bieden een uitstekende mogelijkheid om onze sponsor te bezoeken voor een gezellig diner (https://bijdeconinck.nl/ ) of inspiratie onder de kerstboom (https://thefoodystore.nl/).

   
   
  Namens het bestuur willen wij vanaf deze plaats onze wedstrijdsponsor Bistro Bij de Coninck bedanken. Tot zondag op sportpark Meilust!