• Zondag 10 november: DOSKO - TOGB

  8 nov 2019
 •  
  Na de 3-1 nederlaag bij Rood-Wit, is DOSKO al twee wedstrijden op rij ongeslagen. Deze (relatief) goede serie hoopt het rood-gele vlaggenschip door te zetten in de wedstrijd tegen TOGB. De tegenstander uit Berkel en Rodenrijs is goed begonnen aan de eerste periode en bezet de gedeelde tweede plaats met Den Hoorn. Afgelopen zondag werden CVV Zwervers met 5-1 huiswaarts gestuurd. DOSKO zal in deze thuiswedstrijd een resultaat moeten behalen om niet naar de onderste plaatsen te hoeven kijken. Hopelijk zien we eenzelfde mooie wedstrijd als de laatste thuiswedstrijd tegen fc Boshuizen. De wedstrijdbal wordt aangeboden door FAKOPS BV & BFS Food Factory.
   
   
  Balsponsor: FAKOPS BV
  Salarisadviseur FAKOPS is gespecialiseerd in personeels- en salarisadministratie en kan u voorzien van een maatadvies op het gebied van personeel & salaris. De salarisadviseurs van FAKOPS BV kunnen u van dienst zijn als u bijvoorbeeld uw personeels- en salarisadministratie wilt uitbesteden, een startende ondernemer bent of u tijdelijk meer personeel nodig heeft voor extra werkdruk van tijdelijke aard. Met een flexibele service op maat biedt FAKOPS BV u de administratieve ondersteuning waar u behoefte aan heeft.
  Heeft u behoefte aan een flexibele service op maat of administratieve ondersteuning? Bezoek dan snel de website (https://www.fakops.nl/) en neem contact op met onze sponsor!
   
   
  Balsponsor: BFS Food Factory BFS Food Factory & Events is in 2017 gestart en heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een online groothandel en cateraar. Als specialist in food vindt u bij BFS Food Factory & Events een groot assortiment aan verse producten, diepvriesproducten en dranken tegen de scherpste prijzen! Voor elke type horecazaak een passend aanbod, waarbij kwaliteit voorop staat. Daarnaast zijn wij specialist in het verzorgen van catering op locatie en beschikken wij over een uitgebreid aanbod van diverse Foodtrucks. Surf voor meer informatie naar https://bfs-foodfactory.nl/ en meld je aan voor de nieuwsbrief, zodat je op de hoogte blijft van de laatste aanbiedingen.
   
   
  Zondag 10 november: DOSKO - TOGB 2