• Zondag 1 maart: DOSKO - Den Hoorn

  28 feb 2020
 • Alle competitiewedstrijden van DOSKO 1 zijn, na de winterstop, omgezet in winst. De thuiswedstrijd tegen Olympia werd met 4-2 gewonnen, de daaropvolgende uitwedstrijd tegen Hilligersberg met 1-3 en de laatste wedstrijd uit bij DHC lukte het ons om de 3 punten te stelen. Dit betekent dat DOSKO inmiddels 7 wedstrijden op rij ongeslagen is en dat is terug te zien in de 2e periode, waarin DOSKO op de eerste plaats staat. De tegenstander van aankomende zondag is Den Hoorn. DOSKO is gewaarschuwd en zal er alles moeten doen om zondag opnieuw een goed resultaat te halen. Daarbij heeft DOSKO nog een appeltje te schillen, omdat de heenwedstrijd met 3-2 werd verloren.

  De wedstrijdbal wordt aangeboden door Van Gerwen bosexploitatie.

  Balsponsor: Van Gerwen bosexploitatie

  Van Gerwen bosexploitatie staat voor een breed aanbod van diensten. Zo heeft Van Gerwen bosexploitatie jarenlange ervaring en kennis opgebouwd in de sectoren van natuurbeheer, grondbewerking, en transport. Daarnaast heeft Van Gerwen bosexploitatie een internationale marktpositie op het gebied van import en export van natuurlijke materialen. Hierbij valt o.a. te denken aan spoorbielzen, grenen palen en andere hardhouten producten.

  Van Gerwen bosexploitatie staat synoniem aan mankracht en machines. Volgens Jeroen van Gerwen zelf brengt dit “alleen maar voordelen met zich mee.” Op deze wijze blijft het overzicht over het werk behouden, en zo ontstaat er een aantrekkelijke prijs/kwaliteitverhouding.

  Een aantal jaren geleden heeft Van Gerwen bosexploitatie zich gespecialiseerd in natuurbeheer, zodat zij gecertificeerd zijn met verschillende iso-normen en certificaten toegespitst op natuurbeheer en bosbouw. Niet alleen voor bedrijven, maar zeker ook voor particulieren. Of het nu gaat om het rooien van een stuk bos of u heeft in de tuin een boom staan die u graag weg zou willen hebben. Bezoek de website http://www.vangerwenbosexploitatie.eu/ en neem dan contact op met Van Gerwen Bosexploitatie voor een afspraak.