• Groot gedeelte selectie 1 zegt ‘ja’ tegen langer verblijf bij DOSKO

  11 mrt 2020
 • Een groot gedeelte van selectie 1 heeft, na een aantal gesprekken met de technische commissie, besloten om ook volgend seizoen de rood gele clubkleuren van DOSKO te vertegenwoordigen. De technische commissie is verheugd met dit nieuws.

  Salah Jaddi, Nicky Nuytemans, Bart Dietvorst, Alper Özturk, Rob Dietvorst, Marouan Moukouh Marvin Bedaf, Max Geers, Brian den Elzen, Dennis Uijl en William Koelewijn hebben aangegeven ook volgend seizoen graag bij DOSKO te voetballen.

  DOSKO heeft zijn draai in de 2e seizoenshelft aardig gevonden. De selectie raakt steeds beter op elkaar ingespeeld en afgelopen zondag werd dit bekroond met het binnenhalen van de 2e periodetitel. Reden te meer voor de Technische Commissie om snel met een aantal sterkhouders om tafel te gaan en ze voor een langer verblijf te enthousiasmeren.

  Nadat eerder al bekend werd dat trainer Mart van Bree langer bij DOSKO blijft, zijn het nu dus een aantal spelers die hun jawoord hebben gegeven. 

  De komende weken is de technische commissie nog druk bezig met de gesprekken met de overige spelers. Ook hier verwacht de technische commissie snel witte rook.