• Nieuwe aanwinsten voor DOSKO 2

  8 jul 2019
 • Nog wat verlaat transfernieuws; DOSKO 2 verwelkomt maar liefst 3 nieuwe aanwinsten komend seizoen. De versterking is hard nodig om de ingeslagen weg, kampioenschap naar de 2e reserve klasse, een goed vervolg te geven. Doelstelling voor volgend jaar is wederom meedraaien met de bovenste plaatsen en mee te doen om het kampioenschap. 

  Rik van der Borght, Anthony van Mechelen en Nischal Palé zullen volgend jaar het rood geel van DOSKO dragen. Na een aantal gesprekken met de technische staf zijn zij ervan overtuigd geraakt dat de stap naar DOSKO, een goede stap is.

  Rik (18) en Anthony (20) zijn beide afkomstig van MOC'17. Rik zal de overstap maken vanuit de jeugd (JO-19) en Anthony vanuit de senioren (Selectie 2). Na een aantal jaren de jeugd doorlopen te hebben, en onder leiding van Ronald, een aantal mooie jaren te hebben gehad wilde ze graag een nieuwe stap maken. Het contact met Ronald was dan ook snel gelegd. Rik kan vrijwel op elke plaats in de verdediging uit de voeten en Anthony kan zowel op het middenveld als op de buitenposities gevaarlijk zijn met zijn aanvallende intenties. Rik en Anthony hopen bij selectie 2 de stap te kunnen maken naar DOSKO 1.

  Nischal Palé (31) is afkomsting van Boeimeer 1. Hij is een oude bekende die al eerder bij DOSKO gespeeld heeft in een lager elftal. Nischal wil graag de kans grijpen om een plek te veroveren bij DOSKO 2 en samen met zijn vrienden te voetballen. Nischal kan op meerdere plaatsen op het middenveld en voorin uit de voeten.

  De Technische commissie van SV DOSKO is erg blij met deze versterkingen en wenst Rik, Anthony en Nischal dan ook veel succes en plezier komend seizoen.

  Nieuwe aanwinsten voor DOSKO 2

  v.l.n.r. Rik, Anthony (Nischal ontbreekt)