• Hoofdsponsors


  Delphi Grieks specialiteiten restaurant

  In de prachtige ambiance van het monumentale pand van Grieks restaurant Delphi is het prima genieten van de authentieke Griekse gerechten en drankjes. Dat het met de kwaliteit van de keuken wel goed zit blijkt onder andere uit de OK-sticker verleent door het programma 'De Smaakpolitie'. Naast een veelzijdige kaart met de beste Griekse gerechten, biedt Grieks restaurant Delphi u een uitstekende selectie van de beste Griekse wijnen. Kortom, wilt u heerlijk genieten van de uitstekende Griekse keuken, gezellig een avondje uit of heeft u iets te vieren met een grote groep... Bij Grieks Restaurant Delphi in Bergen op Zoom bent u aan het juiste adres.

  Meer informatie over het menu of wilt u reserveren? Kijk op www.delphi-bergenopzoom.nl

  Ooms Heftruck opleidingen

  Vindt u het belangrijk dat uw medewerkers veilig werken? Laat hen dan een heftruckopleiding volgen bij Ooms Heftruckopleidingen in Bergen op Zoom. Al bijna 20 jaar zijn zij gespecialiseerd in het geven van heftruckopleidingen. Alle cursussen worden ondersteund met een Powerpoint-presentatie, en zijn gericht op uw bedrijf. In de presentatie verwerken zij namelijk voorbeelden die specifiek in uw organisatie van toepassing zijn. De prijzen zijn zeer concurrerend en ze verzorgen veel verschillende opleidingen.

  Ooms beschikt over een tweetal opleidingslocaties in Bergen op Zoom en Nistelrode waar zij alle cursussen verzorgen. Ligt dat niet bepaald bij u in de buurt, of heeft u liever dat uw werknemers direct leren hoe ze bij u in de werkplaats te werk zullen gaan? Ooms Heftruckopleidingen komt ook naar u toe om op locatie opleidingen te geven.

  Meer weten over de mogelijkheden? Ga naar www.heftruckopleidingen.nl

  Tummers Methodic

  Tummers Methodic heeft zich de afgelopen 35 jaar gespecialiseerd in het bouwen van industriële machines voor de aardappel- en groenteverwerkende industrie. Heel bewust is de ontwikkeling gericht waaruit een duidelijk leveringsprogramma is ontstaan, bestaande uit de volgende groepen: ontstenen & wassen, poetsen & schillen, snijden, complete aardappel, vlokkenlijnen en drogen.

  Elke groep heeft zijn unieke machines die zich onderscheiden op het gebied van functionaliteit en betrouwbaarheid. Voortdurend is men bij Tummers Methodic bezig met het ontwikkelen, vernieuwen en verbeteren van deze machines die stand-alone, maar ook als compleet turn key project, wereldwijd worden geïnstalleerd. Vooral op het gebied van aardappel vlokkenlijnen zijn er talloze referenties en kan Tummers zich met trots wereldleider noemen.

  Kijk voor meer informatie op www.tummers.nl