• Het weekend van DOSKO

    Een kort verslag van de wedstrijden van afgelopen weekend. We beginnen op donderdag, de dag dat onze 35+ teams in actie komen. DOSKO 35+1 speelde gelijk (3-3) bij De Markiezaten. DOSKO 35+2 veegde de vloer aan met Cluzona en won met 5-1.

    Dan gaan we door naar de zaterdag. DOSKO 3 was het enige seniorenteam dat in actie kwam en zette wederom een klinkende uitslag op de borden: 6-0. De JO14 won ook het derde duel, dit maal uit bij het altijd lastige VVR. Het werd 0-3. Na twee overwinningen op rij moest JO13 dit keer hun meerdere erkennen in Kogelvangers, 3-5. De JO11 verloor de burenruzie van Moc met liefst 2-7. De JO10 wist hun wedstrijd ook te winnen, Welberg werd met 5-2 verslagen. De JO9 speelde gelijk tegen Moc (6-6, de laatste game van de set wordt op een later moment gespeeld….). De JO8 gaf in de uitwedstrijd tegen Roosendaal hun visitekaartje af en won met liefst 15-1. De JO7 speelde in het drieluik weer erg verdienstelijk!

    Op zondag was het om 14:00 geen thuiswedstrijd van DOSKO 1, de ploeg van Peter Sweres was vrij. Hierdoor kon de wedstrijd van DOSKO 2 worden verzet naar 13:00 uur en speelde tegen Hoeven. De manschappen van Ronald Adams wonnen met 2-0 van Hoeven door doelpunten van Marvin Bedaf en Bart Dietvorst. DOSKO 4 moest ook tegen Hoeven, al was dit een uitwedstrijd. Ook DOSKO 4 wist deze wedstrijd te winnen, het werd 2-3. DOSKO 8 verloor thuis jammerlijk met 0-6 van De Markiezaten.