• Het weekend van DOSKO

  Het tweede bekerweekend zit er ook weer op. Sommige elftallen zijn min of meer al uitgebekerd kunnen de derde wedstrijd zien als oefenwedstrijd. Andere teams moeten nog vol aan de bak om de poulefase door te komen. Wat viel op tijdens het weekend?

  Op zaterdag..
  Ging DOSKO 1 thuis hard onderuit tegen Arnemuiden 1 (1-5). Hoewel net als vorige week het eerste half uur nog gelijkopgaand was en DOSKO voor rust met 3-1 voor had kúnnen staan, zocht het met een 1-2 achterstand de kleedkamer op. Verdedigende persoonlijke fouten zorgden voor een uiteindelijke 1-5 nederlaag.

  DOSKO zaterdag 2 boekte een terechte overwinning bij VVC '68 en begint op stoom te geraken richting de competitie. DOSKO 3 won (wederom) eenvoudig met 0-8 bij DSE.

  Dosko JO 14-1 speelt met 2-2 gelijk tegen SKNWK / DZC. Na een spannende eerste helft waarin DOSKO met 2-1 voor stond, eindigde deze wedstrijd in 2-2. Een terechte uitslag op een bloedhete dag, met wat meer overzicht hadden de 3 punten er zeker ingezeten. Na 2 wedstrijden nog ongeslagen 💪.

  DOSKO JO11-1 kon helaas geen revanche nemen namens DOSKO 1 op MZC. De JO9-1 won dit weekend met 4-8 bij Lepelstraatse Boys. Ons nieuwste elftal, de JO7-1, verloor twee keer. Gelukkig is in het spel een stijgende lijn te ontdekken, keep up the good work.

  Op zondag..
  Ging DOSKO met 1-2 onderuit tegen Unitas '30. Na lang met 1-0 voor gestaan te hebben, kwam Unitas in de laatste minuut op gelijke hoogte. Een foute inschatting van de doelwachter van DOSKO 2 zorgde ervoor dat de punten in de Unitas mee naar Etten-Leur gingen.

  DOSKO 3 verloor met 4-1 bij Cluzona. DOSKO 4 verloor met 3-1 bij WVV, echter maakt DOSKO 7 dit weer goed door de duo wedstrijd met 4-1 te winnen. Net als vorig weekend hadden we weer een duo-wedstrijd met De Markiezaten, zowel DOSKO 5 (8-2) als DOSKO 6 (12-2) wonnen met ruimte cijfers. DOSKO 8 tot slot speelde met 3-3 gelijk tegen FC Moerstraten.