• DOSKO zoekt nieuw elftal en spelers

2 jun 2020

• Zoals in een eerder nieuwsbericht aangekondigd, zijn we op dit moment ons druk aan het voorbereiden op het nieuwe seizoen en is er nog ruimte voor een elftal op zaterdag en meerdere elftallen op zondag. Hierbij kunnen we aankondigen dat DOSKO voor deze elftallen met ingang van het nieuwe seizoen iets nieuws heeft: een teambudget. Met dit initiatief willen we iets terug doen voor de leden van de lagere seniorenelftallen.

Waar DOSKO voor de senioren staat:

• Een vereniging met een lange historie;
    • Een goede mogelijkheid tot een super gezellige derde helft;
    • Sublieme begeleiding van de senioren commissie;
    • Mogelijkheid om twee keer per week te trainen;
    • Ondersteuning van andere elftallen mocht je een speler te kort hebben op zondag;
    • Mooie en fijn accommodatie met voldoende parkeergelegenheid;
    • Voldoende activiteiten.
    • En nu dus ook het teambudget. Dit zal jaarlijks worden toegekend aan de elftallen (alle senioren m.u.v. zondag 1 en 2). Het budget kan worden aangewend voor activiteiten en die worden vormgegeven in pakketten. Momenteel worden die samengesteld, waaronder ook de voorwaarden. Sponsoren & DOSKO worden betrokken in deze pakketten. Hierdoor krijgen we een WIN-WIN situatie: jullie als elftal hebben een leuke activiteit, de sponsor ervaart op deze manier betrokkenheid vanuit DOSKO.

Ben je op zoek naar een sociale en toegankelijke vereniging, dan ben je hier aan het juiste adres!

Wil je je inschrijven dan kan dat via deze link: https://www.svdosko.nl/club_aanmelden/

Mocht je met een heel elftal willen inschrijven neem dan contact op via senioren@svdosko.nl