• DOSKO zoekt een Jeugdcoördinator

12 nov 2019

• DOSKO is op zoek naar een nieuwe Jeugdcoördinator ben of ken jij iemand die het leuk vindt om met de toekomst van DOSKO bezig te zijn? Neem dan contact met ons op.

De jeugdcoördinator adviseert op het gebied van trainers, wedstrijden en trainingen en is lid van het jeugdbestuur. Tevens onderdeel van de Technische Commissie. Hij weet hoe je jeugdspelers kunt leren voetballen en heeft inzicht hoe je vrijwillig kader werft, opleidt, begeleidt, behoudt en ondersteunt. De werkzaamheden van de jeugdcoördinator liggen op het voetbal technische vlak.

• Geeft voetbaltechnische ondersteuning aan trainers voor de gehele jeugdafdeling op zowel trainingsgebied als coachen rondom de wedstrijden;
    • Ontwikkelen van het voetbaltechnisch beleid in samenwerking met het jeugdbestuur;
    • Het jeugdbestuur en hoofdbestuur stimuleren om een actief jeugdbeleid te voeren;
    • Contactpersoon tussen elftallen / teams en jeugdbestuur;
    • Zorgt voor regelmatig overleg tussen de elftallen / teams en de trainers over het te voeren voetbaltechnisch jeugdbeleid;
    • Eerste aanspreekpunt bij wensen en problemen binnen elftallen/teams i.s.m. het jeugdbestuur;
    • Informeert het jeugdbestuur over de gang van zaken binnen de jeugdafdeling (wangedrag van spelers etc.);
    • Werving nieuw kader (trainers en / of afgevaardigden) en indeling / begeleiding van bestaand kader i.s.m. het jeugdbestuur;
    • Trainers stimuleren tot het volgen van opleidingen;
    • Het bezoeken van trainingen en wedstrijden van alle jeugdteams;
    • Afspraken maken over de doorstroming van spelers / indeling nieuwe teams met jeugdbestuur en trainers.

Onder de verantwoordelijkheid van de jeugdcoördinator valt mede het opstellen en aanvullen van een hands-on jeugdplan. Hij heeft ervaring als jeugdtrainer/afgevaardigde bij verschillende leeftijdsgroepen.

Interesse
    Heb je interesse of wil je meer weten? Neem dan contact op met Kevin Langenberg via jeugd@svdosko.nl.