• DOSKO tegen Rood-Wit is één van de weinige derby's in deze klasse. In de uitwedstrijd was DOSKO eindelijk eens de gelukkige winnaar tegen toch wel angstgegner Rood-Wit. Door een prachtige vrije trap werd Ahmed Ismael matchwinner in de 0-1 gewonnen wedstrijd.

Een goed resultaat is aanstaande zondag gewenst, daar DOSKO de afgelopen wedstrijden geen resultaat heeft kunnen halen. Dit is tegenstelling tot Rood-Wit, dat vecht om de laatste strohalm te grijpen en de laatste weken de wind in de zeilen heeft. Kortom, er is DOSKO alles aan gelegen om komende zondag met een winstpartij af te sluiten. Kom de ploeg van Mart van Bree dus steunen en aanmoedigen aanstaande zondag op Meilust.

De balsponsor is Boeren Kuijpers Makelaars.

Boeren Kuijpers Makelaars is een gerenommeerde makelaar uit St. Willibrord. De Brabantse woningmarkt kent geen geheimen meer voor dit kantoor, met ruim 50 jaar ervaring als makelaar in Brabant heeft BK Makelaars een goede reputatie opgebouwd. Veel kennis, persoonlijk contact en korte lijnen zijn bij erg belangrijk. Het deskundige team helpt u daarmee snel uw woning te verkopen of uw nieuwe droomhuis te vinden.

Boeren- Kuijpers Makelaars is een regionaal makelaarskantoor wat onder hetzelfde dak is gevestigd met Assurantie- & hypotheekadviesbureau Boeren.

Ga voor meer informatie naar https://www.bk-makelaars.nl.

DOSKO bedankt onze balsponsor Boeren Kuijpers Makelaars. Tot aanstaande zondag op sportpark “Meilust”, vergeet niet om in de rust een bezoek te brengen aan onze gezellige kantine.

DOSKO - Rood Wit