• In ieder bericht voorafgaand aan een wedstrijd zeggen we het: het is een belangrijke wedstrijd. Zo ook deze wedstrijd tegen FC Eindhoven. De heenwedstrijd is na circa een uur spelen gestaakt bij een 1-1 stand (deze wedstrijd wordt op 8 april uitgespeeld). Nu dus de thuiswedstrijd voor DOSKO, dat afgelopen zondag met 3-1 onderuit ging bij ERP. De equipe van John Karelse zal zich willen revancheren voor de matige pot tegen ERP en kan FC Eindhoven op achterhalen als er wordt gewonnen.

  Dit weekend staat in het teken van de OneLove-actie tegen racisme en discriminatie. Ook DOSKO schaart zich natuurlijk achter deze actie.

  DOSKO - FC Eindhoven 1

  In de strijd tegen degradatie kunnen de mannen van trainer John Karelse alle steun gebruiken deze wedstrijd. Komt allen DOSKO 1 aanmoedigen en steunen!

  De balsponsor is Skilltech B.V. & Dutchwork B.V. Uitzendorganisatie.

  SkillTech specialiseert zich sinds 2006 in het opleiden van universitair geschoolde Roemenen op elektrotechnisch gebied. Het doel is structureel invulling te geven aan de grote tekorten op de technische arbeidsmarkt in West-Europa.

  Dutch Work regelt voor u de werving en selectie. De samenwerking kan vervolgens op basis van uitzending, detachering of payrolling verlopen. Nadat de kandidaat in dienst is getreden bieden wij ook goede nazorg, zodat de kandidaat zijn draai in Nederland snel kan vinden. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina.

  Bezoek voor meer informatie de websites van onze balsponsoren: https://www.skilltech.nl/ en https://dutch-work.com/.

  DOSKO bedankt onze balsponsoren Skilltech B.V. & Dutchwork B.V. Uitzendorganisatie. Tot aanstaande zondag op sportpark “Meilust”.

  DOSKO - FC Eindhoven