• Zondag 13 oktober: DOSKO - DHC

  11 okt 2019
 • Aanstaande zondag neemt DOSKO het op tegen koploper DHC uit Delft. Afgelopen zondag heeft DOSKO voor het eerst sinds 231 dagen weer eens in competitieverband gewonnen en hopelijk kunnen we aanstaande zondag de eerste thuisoverwinning van het seizoen noteren.

  Balsponsor: BFS Food Factory
  BFS Food Factory & Events is in 2017 gestart en heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een online groothandel en cateraar. Als specialist in food vindt u bij BFS Food Factory & Events een groot assortiment aan verse producten, diepvriesproducten en dranken tegen de scherpste prijzen! Voor elke type horecazaak een passend aanbod, waarbij kwaliteit voorop staat. Daarnaast zijn wij specialist in het verzorgen van catering op locatie en beschikken wij over een uitgebreid aanbod van diverse Foodtrucks. Surf voor meer informatie naar https://bfs-foodfactory.nl/ en meld je aan voor de nieuwsbrief, zodat je op de hoogte blijft van de laatste aanbiedingen.

  Wedstrijdsponsor: 't Rondje
  Deze heren kledingzaak bestaat al 40 jaar. Ze staan bekend om de colberts in combinatie met mooi uitgewerkte hemden. Ook de perfect passende jeans om deze outfit te complementeren vind je in hun assortiment. Verder is er een uitgebreid aanbod aan truien, chino’s en schoenen. 't Rondje maakt inmiddels deel uit van "The Fashion District": samen met Circolo, 't Pakhuis en Atelier le Carré vormen ze het kloppend hart van 't Vierkantje.

  Namens het bestuur willen wij vanaf deze plaats onze sponsors BFS Food Factory en 't Rondje danken, tot zondag op sportpark Meilust!
  DOSKO - DHC